Локачинські школярі здобули призові кубки на «Волинській осені»

05 Листопада 2017, 12:00
Школярі на змаганнях зі спортивного орієнтування 1314 Джерело: http://www.vctse.lutsk.ua
Школярі на змаганнях зі спортивного орієнтування

Більше 550 школярів з різних куточків Волині змагалися за першість зі спортивного орієнтування.

Обласні змагання зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» проходили з 31 жовтня по 2 листопада. Проводили їх у Старовижівському, Рожищенському та Локачинському районах, – інформує Центр туризму, спорту та екскурсій.

1

 «Це традиційні змагання, які Центр туризму проводить щороку на осінніх канікулах і вони є наймасовішими», – зазначив директор обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Толстіхін.

Упродовж трьох днів волинські школярі змагалися у шести вікових групах від 10 до 16 років. Компас і карта допомагали їм долати дистації від 1 до 4 км у пошуках контрольних пунктів.

1

«Спортивне орієнтування – цікавий вид спорту, доступний для дітей різного віку. Вміння орієнтуватись на місцевості є важливим елементом у загальному розвитку дитини. А на змаганнях діти мають змогу показати свої вміння та навички», – переконані у ЦТСЕ.

У командному заліку найкращі результати продемонстрували школярі Старовижівського району. Водночас призові кубки дісталися і спортсменам Локачинського району. Також нагородили школярів Камінь-Каширського, Луцького, Любомльського районів та міста Луцька.

1

Організували змагання обласний Центр туризму, спорту та екскурсій за сприяння управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024