Кисилин: у сільській раді обговорювали права громадян

10 Листопада 2017, 12:17
Юридична консультація для жительки Кисилина 2037
Юридична консультація для жительки Кисилина

Локачинське бюро правової допомоги проводить виїзні прийоми.

Виїзний прийом у сільську раду Кисилина організували 8 листопада начальниця Локачинського бюро правової допомоги Алла Рибка, головна спеціалістка цього бюро Наталія Лотоцька та провідна спеціалістка Локачинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Вікторія Тимошко.

У сільській раді обговорювали, як посприяти доступу громадян до безоплатної правової допомоги, як реалізувати право на правову допомогу жителям Кисилина та питання безоплатного отримання земельних ділянок.

Наталія Лотоцька розповіла про впровадження медіації (принципи досудового вирішення спорів) у діяльності органів місцевого самоврядування.

Вікторія Тимошко розказала про онлайн-сервіси у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, про пілотний проект у сфері державної реєстрації «Звернення у сфері ДРАЦС».

Окрім цього, організаторки заходу провели і особистий прийом громадян, під час якого охочі отримали індивідуальні юридичні консультації.

Жителів села турбували питання про видачу повторного свідоцтва про народження, реєстрацію права власності на земельну ділянку, перелік документів для приватизації житла тощо.

Також охочі отримали буклети «Захищай свої права», у яких зазначено, що робити, коли твоє майно відбирають чи забирають бізнес.

 

Коментарі
10 Листопада 2017, 17:44
"Фахівців і фахівчинь " підвищили до "начальниці і спеціалістки"
10 Листопада 2017, 20:24
РОСТЕМ
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024