Поетеса Валентина Штинько із чоловіком-художником презентували творчий доробок локачанам

13 Листопада 2017, 15:05
Художник Орест Хмельовський 5310 Джерело: https://www.facebook.com
Художник Орест Хмельовський

Мистецький захід провели у Локачинській центральній районній бібліотеці.

Зустріч з подружжям Хмельовських «Гармонія пензля і слова» організували 10 листопада.

Директорка бібліотеки Людмила Мариняк
Директорка бібліотеки Людмила Мариняк

Філософ, дизайнер, педагог, науковець та літератор Орест Хмельовський та поетеса, письменниця, перекладачка, публіцистка, почесна громадянка селища Локачі Валентина Штинько зустрілися у бібліотеці із сусідами, родичами, вчителями та учнями локачинської школи, керівниками гуртків будинку школяра та працівниками організацій.

Охочі, які побували на зустрічі
Охочі, які побували на зустрічі

Ведучою заходу була Ганна Марчак, яка розповіла про гостей та їх творчість. Митці, у свою чергу, відповідали на питання ведучої та ділилися планами на майбутнє.

Директорка бібліотеки Людмила Мариняк
Директорка бібліотеки Людмила Мариняк

«Сьогодні в Локачах відбувся дуже цікавий мистецький захід. Талановита і працьовита людина, мудрий та мегацікавий співрозмовник. Одного разу він сказав, що місія кожної людини-віднайти і зайняти своє місце у житті. Думаю, пан Орест своє місце віднайшов. Вражена ним і його філософією. Вражена його талантом художника-ОбразоТворця», – ділиться враженнями Людмила Полякова.

Картини Ореста Хмельовського
Картини Ореста Хмельовського

Директорка Локачинської гімназії Оксана Сахарчук, секретар селищної ради Леся Познякевич, керівниця гуртка юних художників будинку школяра Оксана Деревич та сусід Ростислав Соловей також поділилися із присутніми позитивними враженнями від зустрічі.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024