Локачинський школяр побував на Всеукраїнській науковій фізичній школі

14 Листопада 2017, 15:15
Вчитель фізики Віктор Никитюк та Владіслав Слупко 6464 Джерело: http://nvklokachi.at.ua/
Вчитель фізики Віктор Никитюк та Владіслав Слупко

Учень 11 класу фізико-математичного профілю у Локачинській гімназії Владіслав Слупко взяв участь у фізичні школі Малої академії наук.

Захід проводили з 4 по 8 листопада для учнів та учениць 9-11 класів з різних куточків України, – інформує сайт НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія».

Учасники та учасниці школи
Учасники та учасниці школи

Заняття для обдарованих у школі організував Національний центр МАН на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості MANLAB.CAMP. Він розташований у Пущі-Водиці (Київ).

На учасників та учасниць школи чекали як лекції, так і практичні заняття, які проводили науковці фізичного факультету КНУ та КПІ. Також заняття проходили у інтерактивній аудиторії МАНЛАБ, де охочі могли дослідити природні явища та процеси з кута зору усіх природничих дисциплін.

«Я думав, що будуть нудні довгі лекції, але сухого матеріалу не було, натомість давали багато цікавих фактів. Під час виконання лабораторних, я побачив не наше радянське обладнання, а нове. У кожного були ноутбуки, і це дуже круто.Ось цей табір теж дуже класна штука. Він дає нові знання та знайомства. Хотілося побути там довше, десь тиждень чи два», – ділиться враженнями Владіслав Слупко.

 

Окрім цього, організатори потурбувалися і про екскурсії столицею для талановитих школярів і школярок. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024