Субсидії для жителів Локачинського району

16 Листопада 2017, 11:00
1679 Джерело: ЕнергоЛайф.інфо

Скільки домогосподарств отримали субсидію та яким є її середній розмір у Локачинському районі – відповідь у інфографіці.
Допомогу держави – субсидію – може отримати більшість українських родин, якщо їхні комунальні витрати перевищують у середньому 15% щомісячного сукупного доходу, – пише Teplo.gov.ua.

Субсидію розраховують окремо на опалювальний сезон та окремо на літній період. Виходять з доходу зареєстрованих у будинку чи квартирі осіб, а оформити можуть на будь-кого із сім'ї.

Згідно з формулою розрахунку субсидії, відсоток обов'язкового платежу для сімей, які отримують однаковий дохід буде також однаковим. А от його розмір залежить від сукупного доходу сім'ї: чим більша кількість членів у сім'ї та її дохід, тим вищим буде платіж. Це означає, що чим менші доходи має родина, то нижчими будуть її витрати на комунальні послуги ( і більшою її підтримка з боку держави).

Щодо Локачинського району, то у середньому розмір субсидії  у період з січня по вересень становив 218,2 гривень. Для порівняння, у сусідньому Іваничівському районі цей показник – 411,6 гривень, а у Горохівському – 425,6 гривень. 

Інфографіка створена на основі даних ГУС у Волинській області
Інфографіка створена на основі даних ГУС у Волинській області

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024