Затурці: жителі села отримали правову допомогу

18 Листопада 2017, 14:10
Юридичні консультації бюро у Затурцях 3678 Джерело: http://www.locadm.gov.ua
Юридичні консультації бюро у Затурцях

У сільській раді села Затурці провели збори громадян за участі посадових осіб та депутатів сільської ради.

Фахівці Локачинського районного центру зайнятості  та Локачинського бюро правової допомоги 16 листопада виїхали до сільської ради Затурець, щоб поговорити про методичну допомогу та правовий супровід процесів, які чекають на новостворену об’єднану громаду та села, що приєднуються до ОТГ, – інформує сайт Локачинської РДА.

Голова сільської ради Затурець Володимир Патійчук зазначив, що для жителів села найбільш актуальними питаннями правового поля є право користування житловим приміщенням, порядок оформлення спадщини, оренда земельної ділянки та страхування авто.

Начальниця відділу Локачинського бюро правової допомоги Алла Рибка розповіла, як захистити спадкові права, зберегти земельну ділянку та інше нерухоме майно, а також надала юридичні консультації охочим.

Директор центру зайнятості Олександр Ребрук розповів про програми зайнятості молоді, стан ринку праці. Він зазначив, що «ситуація в селищі та районі доволі гостра, чисельність тих, хто шукає роботу зростає». Також ознайомив присутніх із вакансіями, які пропонують роботодавці області.

Окрім цього, головна спеціалістка бюро правової допомоги Наталія Лотоцька та головна спеціалістка центру зайнятості Марія Серединська провели акцію «Як запобігти насильству в сім’ї» та «Знаю!Дію!Захищаю!». Учні школи-інтернату у Затурцях отримали змогу прослухати лекцію «Твої права – твій захист». Також працівниці бюро забезпечили роботу дистанційного пункту консультування у школі-інтернат. 

Коментарі
18 Листопада 2017, 22:44
Шановні адміністратори Марія Серединська спеціаліст центру зайнятості, а не бюро.
19 Листопада 2017, 00:28
Дякуємо за уточнення! Виправимося.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024