Локачі: у бібліотеці провели патріотичну годину

22 Листопада 2017, 17:20
Відвідувачі заходу у бібліотеці 5311 Джерело: https://www.facebook.com/search/top
Відвідувачі заходу у бібліотеці

Годиною патріотизму «Гідність виборює свободу» вшанували героїв Майдану.

Захід організувала Локачинська районна центральна бібліотека 21 листопада. Його відвідали близько 70 учасників та учасниць.

«Рівно чотири роки тому 21 листопада 2013 року небайдужі до долі України громадяни вийшли на Майдан Незалежності на знак протесту проти рішення влади відмовитися від курсу на євроінтеграцію. Звичайні люди, покинувши свої домівки, пішли на Майдан, аби довести, що ми українці – єдині та нескорені. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат», – йдеться на сторінці Локачинської районної бібліотеки у Facebook.

Усі присутні хвилиною мовчання згадали Небесну Сотню та земляків, які були учасниками АТО і загинули у зоні бойових дій.

Ведучі Ганна Марчак та Вікторія Назарук розповіли про події Майдану. А учасник Революції Гідності Сергій Лінник поділився спогадами про події чотирирічної давності.

«Захід дуже гарний. Дуже професійно побудований. Кожного разу він інший, сценарій змінюють. Приємно, що було багато людей. Думаю, що такі заходи потрібно частіше проводити для молоді. Дякую усім працівникам бібліотеки за організацію», – каже завідувач сектору культури Локачинської РДА Руслан Дудік.

1
Ведучі Ганна Марчак та Вікторія Назарук
Ведучі Ганна Марчак та Вікторія Назарук

Охочим, які прийшли на захід показали відеоролики патріотичних пісень Олександра Пономарьова та гуртів С.К.А.Й, Гайдамаки, Скрябін.

Ганна Марчак представила книжкову виставку «Україна – країна гідності і свободи».

1
Книжкова виставка
Книжкова виставка


Читайте також: Поетеса Валентина Штинько із чоловіком-художником презентували творчий доробок локачанам

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром