Дорогиничі: сільська рада залучить додаткові кошти на тимчасові роботи

25 Листопада 2017, 20:57
У Дорогиничах 5089 Джерело: https://www.facebook.com
У Дорогиничах

Локачинський районний центр зайнятості та сільська рада Дорогинич спільно розвивають соціальну сферу у селі.

У рамках співпраці з соціальними партнерами 9 листопада директор Локачинського районного центру зайнятості Олександр Ребрук зустрівся із сільським головою Дорогинич Олександром Дроздою, – інформує сторінка Локачинського центру зайнятості у Facebook 24 листопада.

«Створення тимчасових робочих місць дуже актуальне для сіл нашого району, тому що населення в основному зайняте особистим селянським господарством і віднайти «вільні» руки в осінній сезон дуже важко. Тому і співпраця має свій позитивний результат», – поділився думкою директор центру Олександр Ребрук.

Поточний ремонт ФАПу, заміна пластикових вікон у будинку культури та дитячому будинку «Сонечко» у Дорогиничах – результат цієї співпраці.

Капітальний ремонт даху і заміна покрівлі будинку культури – це ті заходи, у яких брали участь і зараз працюють на допоміжних роботах 3 безробітних.

2
Капітальний ремонт даху
Капітальний ремонт даху

«Наша співпраця носить стабільний характер і вносить позитив у розвиток соціальної сфери на селі», – зазначив сільський голова Олександр Дрозда.

Окрім цього, сільська рада виконала бюджет, тому у неї є додаткові 2 тисячі гривень. Їх планують витратити на тимчасові роботи ще до нового року.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024