У Локачинському районі депутат облради потрапив у ДТП

01 Грудня 2017, 11:45
Місце ДТП 2666 Джерело: http://bug.org.ua
Місце ДТП

У ніч з 28 на 29 листопада між Торчином та Затурцями мікроавтобус, за кермом якого був волонтер та депутат облради Костянтин Зінкевич, потрапив у ДТП.

Депутат керуючи авто на рівній дорозі допустив зіткнення із відбійником, встановленим на узбіччі. Відомостей про потерпілих немає. Що стало причиною аварії наразі невідома, ожеледиця чи був в стані алкогольного сп’яніння, – пише видання «Буг» з покликання на інсайдерську інформацію.

Сам водій на своїй сторінці у Facebook коментує причину дорожньо-транспортної пригоди.

Костянтин Зінкевич
Костянтин Зінкевич

«Приблизно о 9:30, між Торчином і Затурцями, пригальмувавши під час руху, «злетів» з дороги. Було дуже слизько і сильний туман. Добре, що був той відбійник. Бус знищений, зате люди цілі.
Зі мною поряд сиділи мій син із дівчиною. Усі ми живі-здорові. Маю таку, для декого дивну, звичку – прищіпатися ременем і примушувати це робити пасажирів. Гума була нова зимова (кілька днів, як купив), швидкість невелика, дорога не була нічим посипаною. Драгер показав 0,0 проміле», – пише депутат Костянтин Зінкевич.

Нагадаємо, що Костянтин Зінкевич отримав медаль «За сприяння Збройним Силам України» від Міністра оборони України Степана Полторака. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024