Затурці: до складу дев’яти дільничних виборчих комісій увійшли 64% представників кандидатів та 33% – від партій

23 Грудня 2017, 15:40
1745

У Затурцівській сільській об’єднаній територіальній громаді склад дев’яти дільничних виборчих комісій сформували із 110 представників кандидатів, партій та голови районної виборчої комісії. 

Зокрема, 64% усіх членів ДВК в Затурцівській ОТГ включені до складу комісій за поданням кандидатів у депутати та кандидатів на посаду голови громади, – повідомляють представники Громадянської мережі ОПОРИ у Волинській області.

Політичні партії «Народний фронт» та ВО «Батьківщина» отримали по 8% членів ДВК, партії «Блок Петра Порошенка «Солідарніть» та Радикальна партія Олега Ляшка - по 7%, а партія «Об’єднання «Самопоміч» - 3%. Ще 3% членів ДВК включені за поданням голови Локачинської районної виборчої комісії.

Нагадаємо, що склад дев’яти дільничних виборчих комісій сформували відповідно до Постанови Локачинської районної виборчої комісії від 7 грудня 2017 року.

Щодо керівних посад у складі дільничних виборчих комісій, то кандидати у депутати та кандидати на посаду голови отримали 15 керівних посад – голови, заступника, секретаря – у складі дев’яти ДВК; політична партія «Об’єднання «Самопоміч» – дві; «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – одну; Радикальна партія Олега Ляшка – дві; ВО «Батьківщина» – три; «Народний фронт» – дві; голова РВК – дві.

Також нагадаємо, що Затурцівську сільську виборчу комісію, яка забезпечує організацію та проведення виборів, що призначені на Волині на 24 грудня утворили у складі 13 осіб за поданням семи партій –«Українське об’єднання патріотів «УКРОП», «Народний фронт», ВО «Батьківщина», Радикальної партії Олега Ляшка, Аграрної партії України, БПП «Солідарність» та ВО «Свобода».


 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024