Локачі: Квартал 11, зірки, музика та танці, або Як 11 клас Новий рік зустрічав

31 Грудня 2017, 17:10
Фрагмент концерту 11 класу 4826
Фрагмент концерту 11 класу

Одинадцятий клас Локачинської гімназії організував концерт до Нового року.

Захід провели 29 грудня в актовій залі школи.

Концерт розпочали запальною піснею, продовжили гумористичними сценками, а закінчили теж піснею.

«Усе в мене асоціюється з одним словом «хвилювання». Бо ж у нас був уже майже готовий один сценарій, але слово за слово і ми за кілька днів повністю усе переписали. Репетиції кожного дня. Скажу, що під час підготовки народжуються найкращі ідеї. Неочікувані, неординарні, але найкращі», – коментує одинадцятикласниця Ірина Одіон.

На захід прийшли батьки, вчителі та охочі долучитись до святкування. Зал був майже заповнений.

«На самому виступі було багато нюансів, але попри це, коли ти опиняєшся на сцені, то повністю віддаєшся цьому. І уже наприкінці охоплює така ностальгія, бо це твоє останнє новорічне свято в стінах школи, це одинадцятий клас. І це справді чудова традиція, що саме одинадцятий клас готує виступ до Нового Року, бо це зближує тих, хто уже зовсім скоро роз'їдеться в різні куточки країни», – продовжує Ірина.

Концерт відвідали і колишні випускники школи.

«Прикольний був концерт. Були веселі моменти. Вони постаралися. Хоча минулорічний концерт від 11 класу мені більше сподобався», – коментує випускник Локачинської гімназії Дмитро.

На заході також були як вчителі школи, так і керівниця навчального закладу.

«Багато хто у залі не є фанатами Монатіка, Потапа чи Поплавського. Проте ми є фанатами наших випускників. Ми побачили сьогодні нові грані їх особистостей», – переконана директриса Локачинської гімназії Оксана Сахарчук.

Пропонуємо вам переглянути відео із концерту, щоб відчути атмосферу заходу. Окрім цього, ми підготували і фотопідбірку яскравих моментів свята.

1

1

1

1

1

1



1


2

1

1

1

1

1

1

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024