Локачі: охочих запрошують на агрошколу

17 Січня 2018, 20:35
1961 Джерело: Organic.ua

Освітній проект «Зимова Агрошкола» прагне залучити населення до агробізнесу та змінити ставлення людей до власної зайнятості.

«Сьогодні успіх у агробізнесі досягається лише впровадженням передових технологій та бізнес-ідей, використання досвіду успішних компаній та розробкою свого індивідуального плану розвитку», – переконані працівники Локачинського районного центру зайнятості.

Саме тому, ось уже десятий рік поспіль у стінах Локачинського районного центру зайнятості реалізовується освітній проект «Зимова Агрошкола». Це заняття з людьми, що залишилися без робочого місця, проте не опустили рук, а вирішили докласти максимум зусиль у сільському господарстві.

Головна мета «Зимової Агрошколи» – це змінити ставлення до власної зайнятості та зрозуміти, що про своє майбутнє кожен має дбати сам. А отримані від державної інституції «шкільні» агрознання – своєрідна інвестиція у власний інтелект, що робить людину конкурентоспроможною на ринку праці.

Ідея програми – інформувати сільських жителів про новітні технології вирощування овочевих, плодово-ягідних культур, грибів, садівництва, розведення риби.      

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024