Локачі: відбулася комісія із захисту прав дитини

18 Січня 2018, 12:28
2128

У середу, 17 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Сафронова провела засідання районної комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Учасники засідання повторно розглянули  заяву жительки Локачинського району щодо доцільності позбавлення батьківських прав батька дитини, а також розглянули питання щодо залишення без батьківської опіки та піклування неповнолітньої дитини, яка проживає в одному з сіл району.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024