Локачинським «газовикам» розповіли усе про пенсії

21 Січня 2018, 17:32
1742

Головний спеціаліст Локачинського сектора обслуговування громадян Локачинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Олена Калиш провела зустріч із працівниками Локачинського управління по газопостачанню та газифікації.

Фахівець Фонду надала роз’яснення щодо умов виходу на пенсію, порядку перерахування пенсій працюючим пенсіонерам, умов зарахування страхового стажу, – повідомляють у ГУ Пенсійного фонду України у Волинській області.

Акцентувала на залежності розміру пенсійних виплат від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено внески. Також ознайомила присутніх зі змінами у пенсійному законодавстві з січня 2018 року, основними положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», який набрав чинності 11 листопада 2017.

Олена Олександрівна нагадала працівникам колективу про можливість отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення за телефоном «гарячої лінії» та запропонувала присутнім зареєструватись на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024