Про тимчасове працевлаштування безробітних звітував Локачинський РЦЗ

05 Лютого 2018, 17:12
1695

За звітний період Локачинським районним центром зайнятості було укладено 271 договір на громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру, що дозволило 323 безробітним громадянам отримати додатковий заробіток, – відзначив директор районного центру зайнятості Олександр Ребрук на розширеній нараді, яка відбулась 5 лютого у голови райдержадміністрації.

За підтримки Локачинської районної ради, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, дотичних служб і організацій на громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру направлено за рахунок коштів підприємств 191 особу: у ПП «Захід» – 76 осіб, ПП «Фруктекспол» – 22 особи, ФГ «Кочубеїв Лан» – 12 осіб, ТОВ СБЄ  «Україна Волинь » – 3 особи, ПП Гондра В.П. – 4 особи, ПП Пенкаля О.В. – 6, ПП Грицюк А.М. – 5, КП «Локачі Агробуд» – 18 осіб та інші, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Зокрема, завдяки організації робіт такого характеру в районі проводились роботи з благоустрою населених пунктів, територій підприємств, впорядкування придорожніх смуг. Із загальної кількості укладених договорів – лише 80 із сільськими радами, направлено 132 особи, що на паритетних засадах 50/50 фінансувалися з місцевого бюджету та Фонду державного соціального страхування на випадок безробіття.

Найкраще у цьому напрямку спрацювали Крухиничівська, Затурцівська, Марковичівська, Озютичівська, Старозагорівська, Заячицівська сільські та Локачинська селищна ради.

Не передбачили коштів у місцевих бюджетах для організації громадських робіт Колпитівська, Конюхівська, Зубильненська, Привітненська сільські ради.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024