Локачі: «горіла» реєстратура поліклініки

09 Лютого 2018, 13:23
На навчаннях 2888 Джерело: facebook
На навчаннях

Реєстратура на першому поверсі поліклінічного приміщення «горіла» у зв’язку із проведенням тактико-спеціальних навчань.

Навчання організували 8 лютого о 14:00, – йдеться у дописі Локачинської районної лікарні у Facebook.

Надання першої медичної допомоги
Надання першої медичної допомоги

Профілактика пожежної та техногенної безпеки є важливою для закладів охорони здоров’я. Щодня у таких закладах перебуває більше кількадесят людей.  

Захистити людей від виникнення надзвичайних подій та ситуацій можуть лише керівники таких закладів, завдяки яким повинні дотримуватися всі необхідні правила безпеки у закладі, – переконаний рятувальник ДСНС у Рівненській області.

Складність ліквідації надзвичайних ситуацій, в тому числі і гасіння пожеж на таких об’єктах може полягати у неправильній евакуації людей, виникнення паніки. Окрім цього, небезпеку створює велика кількість горючих матеріалів, електричних приладів й наявність небезпечних препаратів, які у своєму складі мають сполуки, що при випаровуванні можуть утворювати небезпечні газоповітряні концентрації, які спричиняють важкі отруєння органів дихання.

У зв’язку з цим рятувальниками систематично організовуються подібні навчання, щоб відпрацювати злагодженість дій між медперсоналом, особовим складом рятувальників та інших служб щодо евакуації людей, матеріальних цінностей, а також ліквідації надзвичайних ситуацій та гасіння пожеж.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024