Шельвів: школярі зустрілись із військовим капеланом із Володимир-Волинського

14 Лютого 2018, 11:02
На зустрічі із військовим капеланом 3253 Джерело: http://machebroda.blogspot.com/?m=1
На зустрічі із військовим капеланом

Зустріч із військовим капеланом о.Юрієм із Володимир-Волинського організували для школярів Шельвівської школи. 
«Настоятель Хрестовоздвиженського храму села Шельвів о. Григорій організував зустріч для учнів місцевої школи із військовим капеланом о. Юрієм із міста Володимир-Волинського. Разом з ними завітав  до нас о. Іван із Кисилина», – йдеться у блозі вчительки історії Шельвівської школи Наталії Мачеброди.
У рамках зустрічі школярі прочитали поезії про солдат, які захищають східні кордони України. Юлія Хома та Мар’яна Юнак виконали пісні «Герої не вмирають» та «Тільки ти повертайся, солдате».

Учениці школи
Учениці школи

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували загиблих  воїнів АТО та героїв Небесної сотні. Також школярі подякували військовим капеланам за їх роботу у зоні бойових дій. 

Учасниці й учасники заходу
Учасниці й учасники заходу

«Люди думають, що війна закінчилась. Потрібно нагадувати, що ні. Тому вважаю, що зустрічі із військовим капеланом важливо організовувати», – вважає о. Іван із Кисилина. 

На зустрічі з військовим капеланом
На зустрічі з військовим капеланом

Про  свої поїздки у зону військових дій, про волонтерство та нелегкі будні українських солдат, про діяльність священиків на війні розповів присутнім о.Юрій. 

«У Шельвові цілу святкову програму зробили до нашого приїзду. Дуже тепло і класно прийняли нас. Отець Григорій розповів про те, хто такі військові капелани, навіщо, яка їх роль в армії», – ділиться враженнями о.Іван.  

На завершення усі учасники й учасниці заходу виконали музичну композицію «Заспіваймо пісню за Україну».


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром