Історія кохання: як хлопець з Конюх закохався у дівчину з Луганщини

15 Лютого 2018, 11:15
Оксана та Сергій 6523 Джерело: Facebook
Оксана та Сергій

Поліція Волині розповідає історії кохання дільничних офіцерів поліції.

«Наступна #policelovestory про подружжя дільничних офіцерів поліції з Луцька  Оксани та Сергія Карпінських. Кохання поєднало серця юнака із села Конюхи Локачинського району на Волині та дівчини із селища Фащівка Перевальського району на Луганщині», – йдеться у дописі Поліції Волині у Facebook. 

1
Подружжя дільничних офіцерів
Подружжя дільничних офіцерів

Їх історія кохання бере свій початок ще зі студентських років. 20-річна Оксана та 23-річний Сергій познайомилися у 2009 році під час навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Сергій у той час завершував навчання у ВНЗ й вже працював у спецпідрозділі судової міліції «Грифон». Після завершення університету він повернувся на Волинь, а Оксана – на Луганщину. Незважаючи на відстань у сотні кілометрів, закохані ні на мить не забували одне про одного. У 2012 році Оксана та Сергій побралися. А через рік у них народилася донечка Кіра. 

На сьогодні  Оксана та Сергій Карпінські працюють дільничними офіцерами Луцького міського відділу поліції. Вони допомагають людям, захищають закон і правопорядок. Кохання та професія поєднали в єдину сім’ю дві людські долі з різних куточків України, а Луцьк став для них рідним містом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024