Локачі: районну лікарню перевіряли на дотримання санітарних норм

24 Лютого 2018, 12:48
Працівниці районної лікарні із представницею Служби організації інфекційного контролю 7736 Джерело: http://soic.in.ua/news244
Працівниці районної лікарні із представницею Служби організації інфекційного контролю

Перевірка двох відділень районної лікарні підтвердила дотримання усіх санітарних норм та нормативної бази наказів Міністерства охорони здоров’я України.

Локачинська центральна районна лікарня приєднується до проекту «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта», – йдеться на сайті Служби організації інфекційного контролю.

16 лютого цей статус вручили двом відділенням: хірургії та терапії.

Служба організації інфекційного контролю перевірила два відділення Локачинської районної лікарні на дотримання санітарних норм.

Проведений аудит засвідчив дотримання всіх санітарних норм та нормативної бази наказів МОЗ України. Працівники відділень також дотримуються санітарно-протиепідеміологічного режиму закладу.

У відділеннях побачили чітко налагоджену систему дозування, знезараження поверхонь, дезінфекції та професійну систему для прибирання. Окрім цього, медичні сестри професійно володіють технікою обробки рук та дезінфекції виробів медичного призначення.

Вручення статусу «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта» провели в актовому залі закладу.

На нагородженні
На нагородженні

На заході були: головний лікар Олег Франчук, головна медсестра Галина Лялька, місцева влада, представниця Служби організації інфекційного контролю Анна Мельничук,  а також персонал лікувального закладу.

Коментарі
25 Лютого 2018, 11:11
Що за показові нагороди? -ганьба!, зайдіть у туалет на 1 поверсі: антисанітарія, бруд, моча та гівно на стінах, ручок не має, вікно побите, умивальник не працює, у мене в свинарнику чистіше!
27 Лютого 2018, 21:44
вася, продовжуй писати в інтернеті, впевнений скоро стане краще
28 Лютого 2018, 22:03
Шановні відвідувачі локачинської ЦРЛ що в туалет на 1поверсі обісрали самі працівники які там працюють. Лікарі беруть хабара чим дають їх всіх треба порозганяти
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024