Великий Окорськ: обговорювали можливість вибору професії

03 Березня 2018, 17:25
3623

Працівники Локачинської районної філії ВОЦЗ провели зустріч з випускниками під назвою «Обговорюємо свою майбутню професію».

Про це повідомили на сторінці філії у Фейсбуці.

«Вибір професії для кожної молодої людини - це вибір свого місця в житті, і без перебільшення можна сказати, що для старшокласників - це завжди проблема номер один. Тому професійна орієнтація учнівської молоді є одним з головних напрямків державної політики зайнятості.

Саме з метою більш ширшої орієнтованості в світі професії сьогодення для учнівської молоді району проводяться різні профорієнтаційні заходи. Один із таких нещодавно відбувся у Великоокорській школі», - зазначають у дописі.

У центрі зайнятості зазначають, що вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством та найголовніше - перед собою.

«У кожного є свої особисті вимоги до майбутнього фаху. Обрана професія повинна давати широкі можливості для професійного розвитку та змін», - зауважують працівники центру зайнятості.

За участі провідного фахівця з профорієнтації Марії Серединської школярі ознайомились з «барометром професій», отримали інформацію про стан ринку праці, актуальні вакансії, нові підприємства, які потребують робочої сили, навчальні заклади, професії, які сприяють самозайнятості.


Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024