Голова Локачинської РДА вітає усіх з Днем українського добровольця

14 Березня 2018, 12:20
День українського добровольця 3152
День українського добровольця

14 березня 2018 року вперше в Україні відзначається День українського добровольця.

Привітання від голови Локачинської РДА Віктора Дученка опублікував сайт райдержадміністрації.

«Подвиг учасників добровольчих формувань є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. 13 квітня 2014 року Рада національної безпеки та оборони України оголосила про проведення антитерористичної операції у східних регіонах України.

Як відомо, на той час Україна не мала боєздатної армії. І в зону воєнного конфлікту вирушили добровольчі батальйони та формування. Саме завдяки їхнім зусиллям вдалось не допустити швидкого просування ворога українською землею.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!  Велика вдячність та повага тим добровольцям, які сьогодні мужньо захищають честь і гідність рідної країни

Ви справжні Герої України, які ввійшли до складу добровольчих батальйонів, пішли у Нацгвардію та Збройні сили, щоб зупинити російського агресора. Українські добровольці є прикладом  патріотизму та любові до рідної землі для усіх нас.

Тож сердечно вітаю усіх захисників добровольців зі святом. Нехай щаслива доля буде прихильною до кожної вашої родини та нашої рідної України. Зичу всім міцного здоров’я, добра, миру, щастя та подальших успіхів у служінні Україні!» - йдеться у дописі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39