У Локачинській РДА розглянули питання щодо житла для сім'ї загиблого атовця

28 Березня 2018, 12:41
Комісія у Локачинській РДА 1973
Комісія у Локачинській РДА

У Локачинській РДА розглянули питання щодо надання житла сім'ї загиблого (померлого) атовця із села Затурці.

Затурцівська сільська рада направила подання про забезпечення житлом члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни на розгляд комісії з питань забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції.

Про це повідомили на сайті Локачинської райдержадміністрації.

У понеділок, 26 березня, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Сафронова провела засідання комісії, на якому розглянули подання Затурцівської сільської ради.

Члени комісії заслухали Затурцівського сільського голову Володимира Патійчука, який аргументував своє рішення про взяття на позачерговий квартирний облік члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, а начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Оксану Турелик, яка детально проінформувала про категорії осіб, які забезпечується житлом за державний кошт та умови набуття цього житла.

Комісія свою роботу відтермінувала на наступний тиждень задля уточнення окремих питань.

«Я впевнена,що всі присутні зацікавлені в позитивному вирішенні даного питання, але виконавча влада зобов’язана діяти виключно в правовому полі. То ж прийняте нами рішення повинно мати під собою чіткі юридичні підстави», - зауважила Сафронова.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024