На Волині величезні черги на кордоні

02 Квітня 2018, 16:00
Пункт пропуску 1763
Пункт пропуску

Перед Великодніми святами на українсько-польських та українсько-білоруських пунктах пропуску почали утворюватись автомобільні черги.

Про це інформує Луцький прикордонний загін. 

Це відбувається через те, що багато українців які працюють чи навчаються за кордоном, повертаються додому на пасхальні свята. 

Зокрема станом на перше квітня перед пунктом пропуску «Ягодин» накопичилось близько 600 автомобілів. Перед пунктом «Доманове» близько сотні. Інформацію про кількість транспортних засобів отримано від колег з Польщі і Білорусії, а також консультаційний пункт «Дорохуськ». З української сторони черг немає у усіх пунктах пропуску. 

«Державна прикордонна служба України вживає всі заходи для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину кордону громадянами, звертається до громадян бути організованими під час перебування у чергах та не створювати передумов для порушення законодавства, намагаючись об’їхати інших учасників руху, і закликає всіх подорожуючих та автоперевізників враховувати ситуацію на кордоні під час вибору маршруту подорожей», - йдеться у повідомленні. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024