Віктор Дудечко: «Ви вчитиметеся бути захисниками – для себе, для рідних, для України»

11 Квітня 2018, 15:22
1686

10 квітня 2018 року у районному військкоматі урочисто провели до лав Збройних сил України шестеро юнаків.

«2 квітня 2018 року розпочався весняний призов військовослужбовців строкової служби і триватиме він до кінця травня.» – інформує Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

На призов юнаків прийшли голова райдержадміністрації Віктор Дудечко, настоятель Свято-Михайлівської храму УПЦ КП Іван Квік,батьки, рідні, друзі призовників, працівники військкомату.

 отець Іван розпочав церемонію з молитви та побажав майбутнім солдатам з честю виконати свій обов'язок перед рідною землею. Як обереги та путівники в нелегкій військовій службі вручив призовникам молитовники та натільні хрестики

«Ви вчитиметеся бути захисниками – для себе, для рідних, для України. Можливо, це стане вашою професією, але після того, як ви навчитесь. Сьогодні знаменний день для рідних, адже ці молоді люди стали дорослими і держава готова довірити їм навчатися бути нашими захисниками. Вони будуть вчитися в той час,  коли на сході України професіонали герої і героїні захищають державу від ворога. А наші хлопці будуть вчитися тут, у мирній Україні», – наголосив Віктор Дудечко.

Військовий комісар Олександр Полянко розповів майбутнім військовослужбовцям про те, як проходитимуть навчання.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024