На Волині створили Регіональний штаб з контролю за станом виконання рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов'язаних з трудовими правовідносинами

16 Квітня 2018, 14:37
Регіональний штаб з контролю за станом виконання рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов'язаних з трудовими правовідносинами. 1077
Регіональний штаб з контролю за станом виконання рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов'язаних з трудовими правовідносинами.

Перше засідання штабу відбулось 5 квітня. Регіональний штаб створили за дорученням заступники Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Сергія Шкляра. Головна мета полягає у забезпечені належного виконання вимог законодавства. 

Про це інформує Прес-служба ГТУЮ у Волинській області.

Регіональний штаб створили за дорученням заступники Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Сергія Шкляра. Головна мета полягає у забезпечені належного виконання вимог законодавства. Перше засідання штабу відбулось 05 квітня.

Регіональнальний штаб буде контролювати дотримання державними виконавцями вимог законодавства, проведення роз’яснювальних робіт щодо застосування законодавства, а також взаємодіяти з утвореними Міністерством юстиції мобільними групами з ліквідації заборгованості по заробітній платі.

 
 
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024