П'ятикори: школярі підтримали Всеукраїнську акцію «За чисте довкілля»

23 Квітня 2018, 15:54
«За чисте довкілля» 3290
«За чисте довкілля»

19 квітня школярі П'ятикорської школи прибрали на шкільних клумбах та цим підтримали Всеукраїнську акцію «За чисте довкілля».

Про це повідомляє на сайті ЗОШ І -ІІ ст. с. П'ятикори.

Сьогодні люди об'єднуються у товариства, метою яких є охорона природи. Навколишнє середовище потребує нашого захисту. Забруднення річок і озер, загибель лісів, знищення цілих видів рослин і тварин – справа рук людини. Проте тільки людина може врятувати природу. І дорослі, і діти повинні об'єднати свої зусилля у справі захисту довкілля.

Кожен школяр може посадити дерево і нагодувати птахів. Ми повинні обережно поводити себе на лісових галявинах та берегах річок, не залишаючи після себе сміття. Якщо так робитиме хоча б кожен школяр, то й це буде вагомий внесок e збереження природи.

Так повелося, що вже багато років за учнями школи закріплено територію. Діти насаджують квіти, слідкують за чистотою, упорядковують клумби.

Школярі завзято працювали на клумбах. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів — зробити село квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024