Локачинський правоохоронець отримав міністерську відзнаку

29 Квітня 2018, 12:00
Михайло Вікторович Капітула 4854
Михайло Вікторович Капітула

25 квітня старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції районного відділення поліції Михайлу Вікторовичу Капітулі за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість оголошено подяку Міністерства внутрішніх справ України.

Церемонія нагородження відбулась в Луцьку за участю начальника головного управління Національної поліції у Волинській області генерала поліції третього рангу Петра Шпиги.

Старший лейтенант Михайло Капітула на службі в правоохоронних органах вже п’ять років. Розпочинав патрульним, а на чинній посаді займається розслідуванням кримінальних правопорушень. Слід відмітити, що він розкрив чимало таких злочинів, зокрема брав участь в розслідуванні вбивства у Старому Загорові, допомагав повернути викрадені медалі та ордени ветерану Другої світової війни Михайлу Артем’єву з Коритниці, займався розшуком крадіїв кавказької національності, які орудували в Затурцях, і викрадачів старовинних ікон в Сірничках.

- Міністерська подяка – це не лише моя заслуга, а заслуга усього колективу працівників Локачинської поліції. Приємно, що нашу роботу так високо оцінили. Це, безумовно, стане стимулом до наполегливої роботи, - зазначив Михайло Капітула.

Подяка
Подяка

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024