Юлія Тимошенко: У перший тиждень роботи нового Президента України тарифи на ЖКП будуть знижені до адекватного рівня

27 Квітня 2018, 16:37
1258

Про це лідер «Батьківщини» заявила на своїй сторінці у Facebook, відповідаючи на запитання користувача щодо величезної заборгованості населення за комунальні послуги.

«Перші кроки, які будуть зроблені упродовж першого тижня, – буде списаний борг бідних людей за ЖКГ! Тому що наявність цього боргу свідчить про непосильність встановлених тарифів для людей. І для того, щоб за ними розрахуватися, бідним людям скоро доведеться продавати свої нирки. Ми знімемо з них цей тягар», – сказала вона.

Політик пояснила, що борг за комунальні послуги зумовлений не об’єктивним ринком, а «виключно бажанням вузької групи людей заробити надприбутки».

Окрім того, лідер партії повідомила, що після приходу до влади «Батьківщина» знизить тарифи на газ до рентабельної адекватної ціни, яка буде повністю прибутковою, забезпечуватиме розвиток галузі і становитиме 80 – 90$ за тис. куб. м.

«Люди, які отримують сьогодні субсидії, продовжуватимуть їх отримувати і не платитимуть за газ більше, ніж сьогодні», – пояснила парламентарій.

Юлія Тимошенко також прокоментувала питання тарифів на електроенергію. Вона зазначила, що схему «Роттердам+» ліквідують наступного дня після приходу нового президента до влади.

Коментарі
02 Травня 2018, 01:21
Та що ви ту свою Тимошенко кожен день тикаєте. Не знав що це газета "Батьківщини". Канал Україна кожен день Ахметова згадує, а ви жінку-косу)) Знизить вона тарифи. А може ще раз підпише контракт з Газпромом на з десяток років? Всі одинакові. Всі хочуть до корита. Правильно Кузьма казав. Вся та пи****ота має бути стріляна і пижд*****на.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39