ДТП у Локачах: поліція проводить перевірку

30 Квітня 2018, 12:25
Поліція проводить перевірку 6325
Поліція проводить перевірку

Локачанин, якого збив підліток на «БМВ» потрапив у реанімацію.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Як повідомлялося раніше, неповнолітній місцевий житель на автомобілі збив людину.

Правоохоронці встановили, що 13-річний місцевий житель взяв автомобіль без дозволу батьків. Керуючи транспортним засобом, підліток не вибрав безпечної швидкості й допустив наїзд на 33-річного жителя Локачинського району. Постраждалого в ДТП пішохода госпіталізували до Володимир-Волинської районної лікарні.

Подію поліція зареєстровала в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Коментарі
30 Квітня 2018, 21:31
Набухався і валив бехою по населеному пункту де діти на велосипедах катаються - не вибрав правильної швидкості. На все життя скалічив хорошу людину - не вибрав правильної швидкості. Швидкість вибрали замість нього - 50 км/год. Довго ще поліція буде дивитись як окремі дал****би шліфують асфальт від Стуги до Нової, бо в нього "беха" ,"авдьоха" чи "вєктра 2.0 на бляхах" а тут якраз норм шматок асфальту попався. Пора троха з тим зав'язувати. І з п'яними за кермом. І не давати дітям плутати велосипеди з автівками.
01 Травня 2018, 00:08
Яка різниця на яких номерах машина?!?! Хіба в цьому проблема, проблема в тому що наші «копи» нічого не роблять щоб це зупинити. Автор попереднього посту на 100% прав на рахунок їзди від стуги до нової, сам не раз бачив. Але наші «копи» цього не бачать, сидять в тій норі і носа не показують! Хоча прекрасно знають що там робиться на вихідних на площі. Їм всього-навчього по х...й, а таке малолітнє чмо буде літати по Локачах і людей давити, а мусара будуть сраки свої відсиджувати!!
02 Травня 2018, 12:17
неможна залишати його залишати непокареним
06 Травня 2018, 02:59
Як знаю вилітав той дал...об від сторони міліції , де знак стоїть 40 !!!! ???? Хай тепер продає свої корчі і купує людині хоча б протез !!!! Урод бл.... вже життя йому спокійного не буде !!!!
06 Травня 2018, 04:08
Справа не в дорозі і не в знаках , а в самих працівниках поліції но моїх очах власнику москвіча на площі дали штраф ,а коли я запитав патрульного чому він не зупиняє іномарок то мені пригрозили,а цей 13 річний алкаш не одноразово їздив по райцентру пяний,і дійсно за що їм зарплату дають ,а може пора розігнати весь відділ а набрати людей які не продаюця і неберуть у кармани взяток пане Порошенко дайте відповідь хто нас має охороняти бндити чи поліція бо в Локачах чесних поліцаїв немає ???
09 Травня 2018, 00:42
Такому сируну тільки на козі їздити ,щоб не збивав людей .
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром