Які результати дають Локачинські ярмарки вакансій

15 Травня 2018, 17:00
2044

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Ірина Бугайчук та фахівець з питань зайнятості 1 категорії відділу надання соціальних послуг  Локачинської районної філії Волинького обласного центру зайнятості Раїса Грицюк провели ярмарок вакансій у приватного  підприємця Анатолія Шукліна.  

На ярмарок запросили 7 осіб з числа безробітних, із досвідом  роботи продавця непродовольчих товарів. – повідомляє Волинський регіональний центр зайнятості.

Роботодавець Анатолій Олександрович відкриває у селищі Локачі новий магазин «БУДМАТЕРІАЛИ», де хоче створити нові робочі місця і нині має потребу в продавці непродовольчих товарів. Директор ознайомив присутніх з графіком роботи, умовами, оплатою праці та вимогами до претендентів. Запевнив, що усі соціальні гарантії, передбачені державою він, як роботодавець забезпечує.

Основними вимогами підприємця стали відповідальність і чесність в роботі. Одночасно обговорили питання можливості проходження попереднього стажування безробітних у наставників на робочому місці, щоб набути необхідні навички для подальшого працевлаштування.

Як підсумок – одна особа погодилася на участь у проходженні співбесіди з роботодавцем та вже з 15 червня цього року буде працевлаштована. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024