Локачі: що обговорювали на засіданні районної ради

19 Травня 2018, 16:00
засідання 1161
засідання

17 травня 2018 року відбулось пленарне засідання двадцять восьмої сесії районної ради. Відповідно до порядку денного чергового засідання обранці громади  розглянули цілий ряд кадрових питань, питань оренди комунального майна,   земельні питання.

Про це інформує Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадмінінстрації.

Конструктивну дискусію викликав звіт голови Локачинської районної державної адміністрації Віктора Дудечка про виконання районною державною адміністрацією делегованих районною радою повноважень за 2017 рік. Одним з найболючіших та найгостріших питань, яке порушували депутати перед керівником виконавчої влади району – стало питання ремонту доріг у районі.

Віктор Дудечко вкотре наголосив: «Ремонту потребують усі дороги. Але я наполягатиму на думці, що краще зосередити кошти та зробити  якісно один напрямок, в даному випадку мова йде про дорогу Локачі –Старий Загорів, ремонт якої планується здійснити на умовах співфінансування  за кошти Дорожнього фонду, окремих сільгоспвиробників та жителів Старозагорівської, Дорогиничівської сільських рад. 8-11 вересня 2018 року відзначатиметься  75-а річниця бою чоти «Берези» з німецькими окупантами, що відбулася на території монастиря у селі Новий Загорів. Сподіваюсь, що спільними зусиллями до приїзду гостей зі всієї України з нагоди вшанування знакової дати української історії нам вдасться зробити свій внесок».

Депутати висловили своє бачення щодо використання коштів районного бюджету, реалізації проектів у районі та одноголосно підтримали звіт голови райдержадміністрації.

Також одноголосно депутати Локачинської районної ради підтримали звернення керівника фракції БПП «Солідарність» «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні».

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024