«Ми ніколи не зупинялися у творенні освітнього середовища», – директорка локачинської школи про отриману відзнаку

22 Травня 2018, 09:00
Диплом 1742
Диплом

Опорний навчальний заклад «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» за результатами роботи з обдарованими дітьми у 2017/2018 н.р., здобув почесну відзнаку «Кращий заклад серед закладів загальної середньої освіти районного підпорядкування».

У всеукраїнських інтелектуальних змаганнях учні Локачинської школи-гімназії вибороли 5 перемог, в обласних – 54 перемоги, з них – 16 призових місць в обласних олімпіадах з української мови і літератури, англійської, польської, російської мови, правознавства, історії України, біології, фізики, математики, астрономії та інформатики. 6 перемог здобули наші гімназисти в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН із фольклористики, географії, журналістики, зарубіжної літератури, кліматології, української літератури. П'ять перемог вибороли учні НВК в обласних турнірах із географії, біології, фізики, хімії, журналістики.

Окремі слова вдячності адресую гімназистам, які представляли не лише навчальний заклад, Локачинщину, а всю Волинь на всеукраїнських випробуваннях: Софії Нероді – Президентському стипендіату, призеру МАН (ІІ місце) у секції «Журналістика», призеру турніру географів; Ірині Одіон – переможниці турніру журналістів та призеру турніру географів, Христині Тимчишиній – призеру турніру хіміків.

До перемог вихованців привели 17 педагогів навчального закладу. Урожай досягнень гімназистів в інтелектуальних випробуваннях є рекордним в історії закладу. Це наша спільна перемога – обдарованих дітей, талановитих педагогів, мудрих батьків – дружної шкільної родини! 

Знаково, що Локачинська школа-гімназія вже другий рік поспіль стає «Кращим закладом Волині». Секрет, на мою думку, в тому, що ми ніколи не зупинялися у творенні освітнього середовища, яке мотивувало б до розвитку, вдосконалення (як вчителя, так і вихованця) – до УСПІХУ! Миру, добра, Божого благословіння тобі, рідна школо! Нехай відчуття успіху, пережите в шкільні роки, допоможе нашим вихованцям стати компетентними, впевненими, успішними в майбутньому!

Управління освіти Волинської ОДА нагородило заклад дипломом та подарунками: мультифункціональним пристроєм та акустичною системою.

Директор ОНЗ Оксана Сахарчук

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024