Віталій Кушнір: «Мажорний тон позитивних відгуків учасників та гостей фестивалю пригнічується відчуттям якоїсь байдужості з боку чисельної місцевої громади.»

26 Травня 2018, 12:00
Фестиваль 2209
Фестиваль

У Затурцівському музеї пройшов п'ятий фестиваль «Над Королівським Шляхом».

«Мажорний тон позитивних відгуків учасників та гостей П'ятого фестивалю «Над Королівським Шляхом» певною мірою пригнічується відчуттям якоїсь байдужості з боку чисельної місцевої громади. Адже, інформація про запланований захід була завчасу розіслана по школах, подавалась через районну газету, висвітлювалась на стендах, поширювалась через персональні запрошення.
А прийшла на свято мізерна частка жителів села Затурці та навколишніх населених пунктів. 
Невже традиційні і осучаснені ремесла, представлені майстрами народної творчості, традиційна і сучасна українська народна та героїко-патріотична пісня у виконанні талановитих самодіяльних колективів та окремих виконавців не викликають у багатьох і багатьох моїх земляків зацікавлення та бажання стати співучасниками такого свята?
Невже ми настільки заклопотані своїми особистими справами, що байдужі до того, що, здавалося б, саме пливе до нас? Встигай лише його вловити, сприйняти, спожити (якщо сам не здатен щось показати?). Прикро, сумно. Не хочеться тут згадувати про кинутий бісер...
Та нагадаю слова нашого великого земляка В'ячеслава Липинського: «Без традиції немає культури. Без культури немає нації!». – пише завідувач музею Віталій Кушнір у Facebook.

Нище представлений фотозвіт з фестивалю.

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль
Фестиваль

 

Коментарі
28 Травня 2018, 21:06
Як гласить крилатий вислів - ХЛІБА І ВИДОВИЩ - а якщо в народу не вистачає хліба, то які в дупу фестивалі, половина населення на заробітках
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024