Локачі: які результати у районного центру зайнятості

26 Травня 2018, 11:00
Перукар 1996
Перукар

Професія перукаря є однією з найбільш відомих і, безсумнівно, шанованих професій. Діяльність професійного перукаря - це індивідуальна робота з кожною окремою людиною, яка вимагає не тільки високих професійних якостей, а й здатності тонко відчувати особистість клієнта, враховувати його характер, смак і відмінні риси.

У той же час, творчий процес створення кожної зачіски і стрижки дуже близький до будь-якої іншої творчості. І все ж, за своєю суттю створення зачіски і стрижки найбільше схоже на роботу скульптора. – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Крім того, майбутньому перукарю знадобляться такі якості, як оперативне мислення, розвинена зорова пам`ять, тактовність, чуйність, доброзичливість і повагу до клієнтів, а також здатність швидко орієнтуватися і приймати правильні рішення в конфліктних ситуаціях. Саме такі якості розгледіла ПП Черняк Т. Є. у нашій безробітній Катерині Знайді.

«Я сподіваюся, що стану таким стилістом, що люди завжди будуть виходити з мого перукарського салону з усмішкою та в гарному настрої, милуючись собою в дзеркалі. Значить, вони прийдуть до мене ще, і мій труд буде гідно ними винагороджуватися.» - зауважила Катерина.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024