Як працівники лісгоспу оцінили дитячу творчість

01 Червня 2018, 10:00
Діти 1959
Діти

В рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» в районі підбито підсумки першого етапу конкурсу на кращий малюнок і кращий твір. Аж 73 школярі різного віку з ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» обігрували тему «Людина і ліс».

Більшість дітей креативно підійшли до справи і зуміли вразити своєю творчістю навіть компетентне журі на чолі з директором ДП «СЛАП Локачіагроліс» Андрієм Хамежуком. Тож працівники лісгоспу завітали у гімназію, щоб назвати імена переможців.

Отож серед юних художників перше місце дісталося Владиславу Гальчуну з роботою «Дотримуйтесь правил поведінки в лісі!» та Анні Бойко з роботою «Помічники лісу», друге – Богдану Волошину («Насаджуйте ліси! Робіть планету кращою!») та Владі Самчук («Лісова толока»), третє – Макару Грицеву («Правильно розпалюй вогнище!») і Артуру Морозу («Не марнуй красу»).

Багато виявилось й юних майстрів пера. В своїх творах діти поділилися власним поглядом на те, як нинішня людина може взаємодіяти з природою. Найкраще розкрити цю тему вдалося Максиму Черняку та Дарії Лещук, а також Анні Ривачук та Інні Бернадській. Ці дуети розділили відповідно першу і другу сходинки творчого п’єдесталу. На третю ж впевнено ступили Дарина Корчевна та Віталій Ящук. Як же раділи діти, отримуючи від незнайомих людей в уніформі подарунки. Їх, до речі, лісничі вручили усім учасникам, а переможцям конкурсів – грамоти і книги. Також цього дня було підведено підсумки конкурсу малюнків на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей».

Тут в призерах, окрім місцевих школярів, були й учні ЗОШ І-ІІІ ступенів села Старий Загорів. Зокрема, перше місце у 15-річної Юлії Скібіцької з Локач та 13-річної Мар’яни Михальчук зі Старого Загорова, друге – в 9-річної Христини Хилюк (Локачі) та 15-річної Діани Михальчук (Старий Загорів), третє – розділили 16-річна Софія Петренко і 10-річна Анастасія Хом’як (Локачі).

Діти
Діти

Діти
Діти

Павло КОСТЮЧКО.

Фото автора

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024