Як служба зайнятості реалізовує давні мрії локачан

04 Червня 2018, 17:15
Робота 1481
Робота

Підприємницька ініціатива – невидимий і надпотужний чинник розвитку. Що це таке – бути підприємцем і мати власну справу? Багато хто мріє розпочати власну справу. Хтось тільки почав фантазувати на цей рахунок, у когось, навпаки, вже є бізнес-ідеї, причому цілком реальні.

Часто людей стримують такі внутрішні чинники: «в нашій країні це складно», «я не розуміюся на цьому», «в мене немає стартового капіталу». Тому, залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи. – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Однак, мало хто дійсно зважується піти з постійної роботи і розпочати працювати на себе. Втім, далеко не кожен успішний бізнес-проект починався з масштабного грошового вкладення. Історії відома маса випадків вдалого старту підприємницької діяльності, безробітних, одним з яких є підприємницька діяльність Анна Олександрівна Кушнір 

За сприяння, спеціаліста з працевлаштування Киричук І.М. та служби зайнятості Анна Олександрівна пройшла курси підприємців-початківців, за допомогою яких склала та захистила успішний бізнес-план для реалізації власної ідеї, магазину дитячих речей. У планах підприємця-початківця широкий розвиток мережі приватного підприємництва та створення нових робочих місць. Тож, лави підприємців Локачинського району поповнилися ще однією цілеспрямованою особою, яка за сприяння Державної служби зайнятості започаткувала власну справу.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024