П'ятикорські школярі побували у мовному таборі «Wonderland»

05 Червня 2018, 15:55
Учасники табору разом із тренером 2012
Учасники табору разом із тренером

У П'ятикорській школі протягом п'яти днів діяв мовний табір «Країна чудес(Wonderland)».

Табір працював з з 29 травня по 4 червня, у складі 10 учнів, – інформує ЗОШ І -ІІ ст. с. П'ятикори.

Враховуючи вікові особливості дітей та доїзд дітей до школи, тривалість мовних занять та заходів було розплановано в обсязі двох годин в день ( 09:00 — 11:00). До табору, окрім вчителя англійської мови, залучbkb начальника табору педагога-організатора: Т.Я.Воробій та класовода: О.І.Штуль, які допомагали в  реалізації програми табору.

Тренер табору та учні обрали назву табору «Wonderland» а тематичні спрямування занять визначили такі: «Наші таланти», «Квест», «Творча майстерня», «День спорту та здорового способу життя».

Табір
Табір

У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар’єри, комплекси й страхи. Активізація мовного матеріалу проводилась у формі дискусій, бесід, квестів, проектів, групової роботи, інтерв'ю та ігор. Рухливі форми роботи на свіжому повітрі змінювалися пізнавальними сесіями у класній кімнаті. Перегляд відеопрезентацій й фільмів позитивно сприяли збагаченню словникового запасу, вмінню сприймати та розуміти прослухане й правильному формулюванню висловлювань іноземною мовою.

Табір
Табір

Також учні табору гуртом працювали над створенням плакату, емблеми, девізу табору та спільного проекту «Healthy lifestyle». Така форма роботи навчила дітей діяти однією командою, допомагати один одному.

Табір
Табір

Школярі приймали участь у квесті «Мисливець за скарбами». Діти шукали картки з завданнями для своєї команди на пришкільній території. Виконавши поставлені завдання, повторили букви та звуки, заповнювали пропуски у словах та реченнях  й відповідали на запитання. 

Табір
Табір

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024