Коли розпочнеться ремонт дороги Локачі-Старий Загорів

06 Червня 2018, 10:00
Дорога 3137
Дорога

Цьогоріч на умовах співфінансування  за кошти Дорожнього фонду, місцевого бюджету, громад Старозагорівської та Дорогиничівської сільських рад, сільгоспвиробників заплановано капітально відремонтувати дорогу Локачі-Старий Загорів, вартість робіт складе майже 18 млн грн..

Про це інформує Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Відповідну проектно-кошторисну документацію нещодавно передали розпоряднику коштів та замовнику робіт департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації. Найближчим часом очікується оголошення тендерних процедур на виконання ремонтних робіт. Про це, в контексті інформації щодо ремонту доріг у Локачинському районі, повідомив на черговій оперативній нараді голова райдержадміністрації Віктор Дудечко.

Також, незабаром розпочнуться роботи з ремонту дороги Кисилин-Холопичі, на який залучаються кошти Дорожнього фонду, бюджету сільської ради та сільгоспвиробників.

Напруженою залишається ситуація з фінансуванням захищених статей бюджету галузей освіти, культури та медицини.

«Районний бюджет виконується, але це перевиконання не дозволяє повністю покрити нестачу коштів з заробітної плати технічному та обслуговуючому персоналу закладів освіти, працівникам культури та медицини.»  – говрить  Віктор Федорович.

Тож розпорядникам коштів районного бюджету необхідно продовжити роботу з оптимізації штатних розписів, використання можливостей центру зайнятості.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024