Локачинська дітвора побувала на екскурсії у Луцьку

07 Червня 2018, 00:20
Дітлахи 1901
Дітлахи

 Цьогоріч 30 травня учні 2-А класу, разом з батьками і класоводом здійснили екскурсію до міста Луцька.

Про це інформує НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія».

Діти розпочали знайомство із древнім містом з його візитівки – замком Любарта.Тут діти почули  історію будівництва замку,про  його мешканців, їх побут. Побували у музеї книгодрукування, познайомились із давньою технологією виробництва книжок, побачили стародавні книги. Відвідали музей дзвонів, навіть мали змогу почути тривалість звучання одного з них.

Далі дітей зустріли працівники дитячої залізниці, запросили проїхатись на потязі. Учні були щиро подивовані, коли побачили, що керують потягом теж діти, але трішки старші за них.

Продовжили екскурсію до музею військової техніки, де не лише хлопчаки, а й дівчатка з великим задоволенням могли потрапити у кабіну літака, сфотографуватись біля справжньої бронетехніки.

Потім діти завітали до зоопарку. Особливе враження справили тигри, лев, мавпочки,і ведмеді ,що на той час купалися у басейні.

А на завершення екскурсії – зупинка у лісі по дорозі додому. Тут на дітлахів чекав ще один сюрприз, який підготували їм батьки. Це-смачна піца, і ігри на природі.

1
Дітлахи
Дітлахи

Дітлахи
Дітлахи

Дітлахи
Дітлахи

Дітлахи
Дітлахи

Дітлахи
Дітлахи

Дітлахи
Дітлахи

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024