Районна бібліотека: минуло 30 років як її очолює Людмила Мариняк

11 Червня 2018, 13:00
Людмила Мариняк 1629
Людмила Мариняк

10 червня 2018 року минуло 30 років, як Локачинську централізовану бібліотечну систему очолює Людмила Григорівна Мариняк

Це керівник нової формації, діяльність якого відповідає сучасним потребам суспільства. Вона володіє рідкісним даром відчувати найновітніші віяння в бібліотечній справі й завжди намагається втілити їх у життя. Всебічно обізнана з проблемами публічних бібліотек району, наділена професійною інтуїцією до інновацій, вона генерує свої ідеї в практику, наполегливо стукає в двері тих, хто може допомогти бібліотекам. 

Багато праці, розуму, таланту віддала Людмила Григорівна розвиткові бібліотечної справи в районі, формуванню позитивного іміджу бібліотек. Вона завжди готова підтримати колег мудрою думкою і хорошою порадою.

Завжди вимоглива і водночас турботлива, відкрита й доброзичлива, тому в колективі панують злагода, взаєморозуміння, дружні стосунки, тепла атмосфера, що так важливо в наш час. Кожен із працівників системи знає, що в найскрутнішу хвилину можна звернутися до директора. Така довіра – найвища нагорода для керівника. Людмила Григорівна вміє об’єднувати довкола себе тих, хто любить книгу.
 

Бібліотечні працівники Локачинської ЦБС

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024