Локачі: як відбувся захист проектів у англомовному таборі «Easy English»

11 Червня 2018, 10:00
Табір 1073
Табір

У пришкільному таборі «Easy English» відбувся день захисту проектів.

Про це інформує НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія».

Таборяни ще від початку обрали план дій і поступово рухалися до підсумкового засідання. Звітував кожен загін. Top-Notch Tribe досліджували історію походження селища, показали відео, в якому можна було побачити не лише природню красу містечка, а й помітити справжню зацікавленість дітей у тому, що вони запроектували. Особлива подяка Антону Мельничуку, який монтував відео і усім трайбівцям за виконану роботу.

Загін Adrenalin також працював у напрямку дослідження історії Локач. Адреналінівці спілкувалися з людьми, яким відомі цікаві факти з минулого. Це також відображено у відео проекті команди. Щире подяка таборянам за приємні моменти спілкування.

Напрямком роботи своєї роботи загін M&M's визначив дослідження особистості видатних людей нашого містечка. Таких чимало, проте приємним став той момент, коли ти усвідомлюєш, що видатні люди поруч з тобою. Дякуємо Христині Поліщук за спогади про її досягнення та участь у конкурсі «Яскраві діти України». Бажаємо їй і надалі залишатися такою співучою і щирою. Звичайно, було неможливо обійти увагою перемогу Віктора Никитюка у всеукраїнському конкурсі «Вчитель року» в номінації «Фізика». Віктор Миколайович люб'язно погодився на інтрев'ю, у якому поділився думками про його вчительську працю та здобутки. Бажаємо йому удачі і нових творчих злетів та натхнення на майбутнє.

Загалом два тижні табору минули на позитиві. Кожен день був насичений дитячими ідеями і оптимізмом. Тренерами загонів були: Чайковська Л.М., Ничипорук С.Г., Батик О.М., Боярська С..О. та Макаревич В.В.. Начальник табору Загорська О.І..

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024