Локачі: відбувся міні-ярмарок вакансій

16 Червня 2018, 16:28
Під час заходу 1148
Під час заходу

У Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для ТзОВ «Агротехніка», яке потребує водія автотранспортних засобів (категорія «Е»), техніка-лаборанта, оператора сушильних установок.

Підприємство займається прийманням, чисткою, сушкою, переробкою та зберіганням зернових та олійних культур, – повідомляють у Локачинській філії ВОЦЗ.

Директор центру зайнятості Олександр Ребрук ознайомив безробітних із ситуацією на місцевому ринку праці. Детально поінформував про можливості та послуги, що надає державна служба зайнятості шукачам роботи.

Участь у заході взяло 12 безробітних, які мають досвід роботи в цій сфері. Працівники служби зайнятості ознайомили їх з графіком роботи, умовами, оплатою праці та вимогами до претендентів. Основними вимогами були – відповідальність і чесність у роботі.

Після проведення індивідуальної співбесіди, двоє безробітних зацікавились пропозицією й отримали направлення на працевлаштування. Ще один пошукач працюватиме на тимчасових роботах.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024