Локачинський район: скільки осіб направили на строкову військову службу упродовж весняного призову

20 Червня 2018, 13:00
Весняний призов 1221
Весняний призов

Перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова провела підсумкову нараду з секретарями селищної, сільських рад району, відповідальними за військовий облік фахівцями установ та організацій району щодо організації та проведення весняного призову до лав Збройних сил України у 2018 році.

У роботі наради взяв участь районний військовий комісар Олександр Полянко, який підвів підсумки призову на строкову військову службу на теренах краю в квітні-травні поточного року, – інформує Локачинська райдержадміністрація.

Весняний призов 2018 року в районі стартував не зовсім вдало, є проблемні питання, які потребують невідкладного вирішення, більшість призовників не з’явились до районного військового комісаріату і до розшуку яких необхідно залучити районне відділення поліції. Виконкомам сільських рад разом з військовим комісаріатом проводити спільне оповіщення призовників.

Упродовж весняного призову 2018 року на строкову військову службу з району  направили 11 осіб. Загалом район виконав завдання щодо призову особового складу на строкову службу на сто відсотків. Водночас є окремі сільські ради, які проігнорували  роботу з оповіщення призовників. На жаль, досі одним із негативних явищ є неявка громадян до військових комісаріатів із метою ухилення від проходження військової служби. Найгірший стан справ зафіксовано в Локачах, Конюхівській, Холопичівській сільських радах, – проінформував Олександр Полянко.

Підводячи підсумки наради, Наталія Сафронова  наголосила, що керівникам та відповідальним особам селищної  та сільських  рад району, районних установ та організацій необхідно врахувати та опрацювати всі зауваження районного військового комісара задля того,  щоб осінній призов пройшов на вищому організаційному рівні.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024