Вітання Анатолія Бернадського до Дня державної служби

23 Червня 2018, 12:00
Вітання 3126
Вітання

Шановні колеги!

23 червня в Україні відзначається День державної служби. Цьогоріч також відзначається 100-річчя державної служби в Україні.

Інститут державної служби в її нинішньому розумінні (зі статусом державних службовців, уповноваженнями цих посадових осіб на здійснення функцій держави, а також отриманням ними заробітної плати з державного бюджету) з'явився 1918 року – за Гетьманату Павла Скоропадського, часів спроб у XX столітті побудови на теренах наших земель незалежної Української Держави. Від приходу до влади гетьмана Павла Скоропадського 29 квітня 1918 року було запущено активні державотворчі процеси, прийнято та значною мірою впроваджено цілу низку системних законів, які вперше в історії України на законодавчому рівні закріпили основу інституту державної служби

Щиро вітаючи Вас з професійним святом, а також 100-річчям державної служби в Україні, дякую за активну життєву позицію, за ті зусилля, які Ви щоденно докладаєте для утвердження незалежності, свободи, демократії нашої держави.

Переконаний, що саме від усвідомлення високої місії представника державної влади, від його компетентності та професіоналізму залежить якість адміністративних, інформаційних та інших послуг, які отримують наші громадяни.

Сумлінним виконанням своїх обов’язків Ви підвищуєте авторитет і значимість державної служби, сприяєте її адаптації до європейських стандартів.

Бажаю, щоб Ваші оселі завжди були наповнені теплом і затишком, радістю й оптимізмом, а любов рідних і близьких додавала наснаги на вірне служіння народу України.

Керівник державної служби райдержадміністрації,

голова Локачинської районної організаціїпрофспілки працівників державних установ

Анатолій Бернадський

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024