Для безробітних у районній бібліотеці провели правову годину «Ми маємо право»

27 Червня 2018, 14:00
«Ми маємо право» 1061
«Ми маємо право»

27 червня в Локачинській центральній районній бібліотеці провели правову годину «Ми маємо право» для тимчасово безробітних, які стоять на обліку в центрі зайнятості. Розпочала захід бібліотекарка читальної зали Ганна Марчак.

«Ми маємо право»
«Ми маємо право»

Жінка привітала учасників правової години із наступаючим святом – Днем Конституції України, – інформує Локачинська центральна районна бібліотека.

«Ми маємо право»
«Ми маємо право»

«Ми – українці. І ми маєм право
На рідну мову та свою державу,
На гордий прапор золотисто-синій,
На щастя жити й працювати в рідній країні.»


«Ми маємо право»
«Ми маємо право»

Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба їх знати. Про права і обов’язки громадян України розповіла присутнім начальник Локачинського бюро правової допомоги Алла Рибка.

«Ми маємо право»
«Ми маємо право»

Директор центру зайнятості Олександр Дмитрович Ребрук у своєму виступі розповів про нову Конституцію України, акцентуючи ті статті Основного Закону, в яких йдеться про захищеність прав працюючих і непрацюючих громадян України.

«Ми маємо право»
«Ми маємо право»

Учасники заходу також переглянули відео «Невідома Україна. Пилип Орлик. Пакти Конституції».

По закінченні правової години Ганна Марчак представила книжкову виставку «Конституція – наш спільний крок до майбутнього», а учасники заходу ознайомилися з літературою розміщеною на книжковій виставці.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024