Більше 90 відсотків культур 1 класу якості виявили у ДП «СЛАП «Локачіагроліс»

11 Липня 2018, 13:00
Нарада 1347
Нарада

Пройшла нарада з головними лісничими державних підприємств Волинського ОУЛМГ. На ній йшлося про актуальні для ведення лісового господарства питання.

За дорученням начальника управління Олександра Кватирка нараду провів начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ, голова обласної організації ТЛУ Борис Бабеляс, – повідомляє Волинське ОУЛМГ.

Нарада відбулась 10 липня у конференц-залі Волинського ОУЛМГ.

«Про розгляд та затвердження протоколів безперервного лісовпорядкування 2017-2018 рр. по лісогосподарських підприємствах Волинського ОУЛМГ» доповів начальник лісовпорядкувальної партії ДП «Укрдержліспроект» Дмитро Бондарчук.

Він, зокрема, закцентував увагу на цьогорічних особливостях лісовпорядкування, закликав більш скрупульозно і фахово поставитись до оформлення робочих протоколів, лісогосподарським підприємствам завчасно уточнювати дані з працівниками ДП «Укрдержліспроект», аби не виникало помилок та розбіжностей у підсумкових матеріалах.  Дмитро Геннадійович говорив також про затвердження лісосік головного користування, узгодження санітарних, прохідних та рубок догляду, при цьому відзначив, що порівняно з попередніми роками у господарствах відбулися зміни на краще, є позитивна динаміка, що радує, загалом спільно з держпідприємствами лісовпорядниками ДП «Укрдержліспроект» проведено важливу державну роботу.

Начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ Борис Бабеляс проаналізував стан лісокультурного виробництва на підприємствах обласного управління. При цьому зазначив,  що при загальному плані 5850 га лісовідновлення проведено на площі 6047 гектарів, у тому числі при запланованих 2445 га створено 2505 га нових лісових культур, природнє відновлення при плані 3405 проведено на 3542 га. За результатами технічного приймання лісових культур більше 90 відсотків культур 1 класу якості виявлено в ДП «Городоцьке ЛГ», ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Ратнівське ЛМГ», ДП «Шацьке УДЛГ», ДП «СЛАП «Локачіагроліс», ДП «Волинський ЛСНЦ».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024