Лише 20 % жителів Локачинського району обрали сімейного лікаря

12 Липня 2018, 10:00
Лише 20 % жителів Локачинського району обрали сімейного лікаря 1684
Лише 20 % жителів Локачинського району обрали сімейного лікаря

Локачани підписали декларації  на обслуговування з сімейними лікарями районного центру первинної медико-санітарної допомоги

Про це повідомляє на сайті Локачинська районна державна адміністрація

Відбулася нарада у якій взяли участь голова районної ради Борис Ковальчук, головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Владислав Магновський, та голова райдержадміністрації Віктор Дудечко. Під час заходу посадовці обоворили як переконати жителів району  у важливості та необхідності  змін у медицині.

 Владислав Магновський  зауважив, що, хоча  й  договір   з лікарем можна укладати до кінця 2018 року, але необхідно враховувати, що з 1 січня 2019 року первинна ланка фінансуватиметься  

 Вкрай важливо донести до всіх жителів району  важливість укладення декларації з сімейним лікарем, щоб  зміни в медицині мали міцне фінансове підґрунтя. Для прикладу Владислав Магновський  навів такі дані: 

«якби усі жителі району підписали декларації з лікарями, то фінансування первинної ланки зросло б майже у 2,5 рази, а це нове обладнання, краще матеріально-технічне забезпечення, нова якість послуг».

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024