Дитячий майданчик від дідуся Олеся

13 Липня 2018, 10:00
Майданчик від дідуся 1632
Майданчик від дідуся

Гранатів: відтепер малеча із сім’ї Кулішів проводить дозвілля на майданчику, виготовленому їх дідусем власноруч

Улюбленим місцем для ігор дітей Андрія та Оксани Кулішів з Гранатова є дитячий майданчик. Ще від початку літа Олександра, Олесь та найменша – Меланія, бавляться тут щодня.

Тарасик і Максимко – їх двоюрідні братики з Луцька, коли приїжджають в гості, також більшість часу проводять саме на цьому ігровому майданчику. А облаштував її для своєї невгамовної малечі дідусь Олесь Анатолійович.

1

Наближаючись до обійстя Кулішів, ще здалеку почула  щебет малят, а згодом майданчик всміхнувся мені своїми яскравими кольорами. На ньому застала Сашу, Олеся та сусідську дівчинку, яка прийшла сюди з бабусею. Діти галасливо з’їжджали з гірки, гойдались на гойдалках, а в пісочниці вже красувались тортики, «спечені» маленькими господиньками.

1

Радувала око й бесідка, яка за цікавим задумом дідуся Олеся входить до комплекту гірки. Дітворі тут затишно й зручно. Є столик , лавочки. Бачила, як погравшись, малята миттю метнулись до свого дерев’яного будиночка, де їх вже чекали солодощі. Посиділи трішки, поласували смачненьким – й знову гайда до гри.

 «Цілими днями бавлюсь тут зі своїм братиком і сестричкою. І друзів багато до нас приходить. Ми всі вдячні нашому дідусеві за те, що побудував майданчика, бо тепер весело і цікаво гратись»,- ділиться 5-річна Олександра. 

Дізналась я також про те, що свій задум – сконструювати ігрову зону – Олесь Анатолійович виношував цілу зиму, підготовляючи обладнання. Проект, вималюваний в уяві, дуже швидко втілився в життя. Адже розумів, з якою зацікавленістю та нетерпінням чекають його внучата.


 Ви би бачили, з яким задоволенням і насолодою спостерігає тепер дідусь Олесь за тим, як тішаться його творінням діти. Отже недарма старався! Але розповідати кореспонденту  про те, як планував та обладнав  дитяче ігрове містечко, навідріз відмовився. Бо, як каже:

«Не для реклами в газету я все це робив, а для того, щоб моя дітвора мала де гратися». 

Цікавим є те, що такого чудового подарунка Олесь Анатолійович встиг підготувати для своїх внучат саме до Дня захисту дітей. На відкриття майданчика до сім’ї  Кулішів завітав з привітаннями депутат обласної ради Михайло Якович Скопюк, який вручив  малюкам волейбольні  м’ячі та ласощі.


1

Людмила Мельничук

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром