Двобічна сенсоневральна глухота: Христинка Манько потребує вашої допомоги

17 Липня 2018, 16:00
Христинка Манько 3857
Христинка Манько

Нещодавно, Христинці Манько з Локач, лікарі поставили діагноз: двобічна сенсоневральна глухота.

Про це пише у Facebook мама дівчинки Наталя Манько.

У дописі йдеться:

«Нещодавно нашій донечці поставили діагноз: двобічна сенсоневральна глухота. Нам необхідно якнайшвидше зібрати кошти на проведення кохлеарної імплантації. Вартість операції на одне вушко - 26000 євро. При такій втраті слуху, як у Христинки, слухові апарати не ефективні, вони лише підсилюють звуки, проте не дають можливості зрозуміти мовлення.

Дуже багато залежить від того, наскільки швидко ми назбираємо гроші для проведення операції, адже в нашій сім'ї троє діток (Денис 10 років, Роман 8 років і Христинка 4 місяці) з однаковим діагнозом. 

Хлопці прооперовані в 5,5 і 3,5 років. Різниця відчутна - чим старша дитина, тим складніше їй навчитись слухати, чути і розмовляти.
Допоможіть нам не втрачати такого дорогоцінного часу!!!»

Картка мами: 5168 7573 4489 6362, Манько Наталія Юріївна, контактний телефон 0994380883.

Коментарі
17 Серпня 2018, 00:04
5-місячній Христинці Манько лікарі поставили діагноз двобічна сенсоневральна глухота. Тобто дівчинка зовсім не чує, їй потрібна спеціальна операція з вживлення кохлеарного імпланту, який допоможе розпізнавати звуки. Більше читайте тут: https://tsn.ua/dopomoga/dopomozhit-hristinci-pochuti-i-vimoviti-pershi-zvuki-1201194.html<br/><br/>Шалом!<br/>Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!<br/><br/>Апостоли були святі чудотворці бо НовоЗавітні йудеї - вояки Божиї,яки знали Заповідь - Не робіть ні яких малюнкив й не вконяйтесь їм і з вырою в голос розкаялись й не по своїй заслузі,а з Великої Ласки Любов'ю,Мудрістью и Валадою вустами забороняли,що не від Бога й проголошували те,що Во Славу Божу,Котрому нема улюбленців бо кожног викупив Кров'ю для Своєї Переможної Радісті!<br/><br/>Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!<br/>Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!<br/><br/>Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей (дословний переклад) праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!<br/><br/>Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!<br/>У Тебе всі часи і терміни!<br/><br/>і я не притендую,що це все,аможе щось і не так!<br/><br/>Прорватись скрізь вражину беспредельну криком до Спасителя Вискупителя!<br/><br/>І спитайте Його - як молитись,щоб через мене стала Твоя Переможна Радість і щоб Прославити Тебе Господь!<br/>Бо Твоя Викупна Кров Найкоштовниша за кожного!<br/>Щоб ні який протез не зуродував красоту від Бога!<br/>Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024