Звернення Віктора Дудечка з нагоди 74-ї річниці визволення Локачинського району від нацистських загарбників

18 Липня 2018, 14:11
Звернення Віктора Дудечка з нагоди 74-ї річниці визволення Локачинського району від нацистських загарбників 1080
Звернення Віктора Дудечка з нагоди 74-ї річниці визволення Локачинського району від нацистських загарбників

Шановні жителі району!

Дорогі ветеранита учасники Другої світової війни!

Вже 74 роки минуло з того часу, коли на Локачинщині відгриміли останні залпи Другої світової війни, але ми ніколи не забудемо тих, хто, не шкодуючи свого життя на фронті і в тилу ворога, героїчно боровся проти нацистської чуми, хто пережив воєнне лихоліття, відбудовував післявоєнне господарство рідного краю.

У цей урочистий день  ми у скорботі і з вдячністю схиляємо голови перед вічною пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстоював свободу нашої Вітчизни, тих, для кого шлях на війні закінчився під скромними обелісками чи в братських могилах, тих,  кому судилось повернутись з війни живим та вже, на жаль, відійти у вічність.

На жаль, залпи тієї війни не були останніми на нашій землі. Війна прийшла на нашу землю знову. Хай і неоголошена, але справжня війна, яку веде російський режим проти України. Пом’янемо тих, хто загинув. Вклонімося тим, хто живий: і сивочолим ветеранам, і  нашим мужнім воїнам, що  мужньо боронять нашу землю на сході країни. Сьогодні, коли над нашою Вітчизною знову нависла смертельна загроза,  вони демонструють таку ж доблесть, як їхні діди й прадіди в Червоній Армії чи УПА. Пам’ять  про кожного воїна, кожну жертву і кожного рятівника України є і буде для нашого народу вічною і нероздільною.

Дорогі захисники Вітчизни! Шановна громадо! З нагоди цієї знаменної дати бажаємо довгих років активного життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму.Нехай мир і злагода навіки будуть разом з нами!

З повагою, голова райдержадміністрації

Віктор Дудечко

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024